Mindfulness si mâncatul emoţional – atelier interactiv, Timișoara

Ce îți propunem?

Cercetările au arătat că, atunci când mâncăm fără să fim atenţi la ceea ce facem, consumăm mai multe calorii. Mai mult, dacă ne concentrăm asupra a altceva în timpul mesei, corpul uită că a mâncat şi creşte riscul de a ronţăi diverse alimente între mese. În schimb, practicarea minfulness în timpul meselor are o serie de efecte pozitive asupra corpului.
Iţi propunem să exersăm impreună astfel:

Vom invăţa ce inseamnă mindfulness, mâncatul constient şi care sunt efectele mâncatului conştient asupra corpului.
Vom invăţa tehnici mindfulness care te ajută să mănânci doar atunci când îţi este foame, iar acest lucru te va ajuta să atingi/menţii greutatea potrivită pentru tine.
Vom invăţa impreună ce este foamea fizică, foamea emoţională şi cum să le diferenţiezi atunci când apar.
Vei invăţa să te bucuri de mâncare (inclusiv de o felie de tort), să o savurezi fără a te simţi vinovat după.

Unde? Timişoara, Romania
Când? Sambătă, 8 octombrie 2016, orele 10.30 – 16.30 (cu pauză de 1 oră)
Cât? 200 ron. Plata se poate efectua cash (la workshop) sau online.

Intâlnirea va fi moderate de către: Cristina Fedorovici, psiholog, consilier si psihoterapeut cognitiv-comportamentalist în formare, în cadrul Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (AHPCC), fost obez.

Cine este Cristina Fedorovici?
Până acum 8 ani, a fost o femeie obeză.
După mai bine de 15 ani de luptă asiduă cu kilogramele, cu zecile de cure de slăbire (din ce în ce mai drastice), cu sau fără îndrumarea unui nutriționist și cu disperarea cauzată de viteza cu care kilogramele reveneau, a decis să recurgă la operația bariatrică, ca ultimă speranță.
Pentru că a avut șansa și inspirația să intre la timp în diverse grupuri de suport psihologic (dezvoltare personală și psihoterapie), astăzi este o femeie frumoasă și sănătoasă, fizic si psihic.
Mai mult, a decis să facă toți pașii necesari pentru ca suportul pe care vi-l oferă să fie unul validat științific, pe lângă cel empatic. Astfel, de peste 6 ani se formeză academic pentru a deveni un psihoterapeut specializat în tratamentul obezității și al tulburărilor de comportament alimentar.
In ultimii 8 ani a făcut voluntariat pentru diferite grupuri de suport pentru pacienții operați bariatric, oferind suport pre si post operator. Deasemenea, este membru al consiliului de administrație al Fundației pentru Tratamentul Obezității.

Pentru înscrieri, întrebări și orice detalii, suntem aici:
Mobile: 0724.35.77.76
mail: tratamentulobezitatii@gmail.com / cristinafed@yahoo.com
tratamentulobezitatii.wordpress.com

Lasă un comentariu